Sabtu, 17 Oktober 2009

skandal.. kapel... atau??

hurmmm.. assalamulaikum.. hehe..


ni post kedua aku.. hehe... baru lah aku ada hati untuk menulis di blog ni.. huh hehe.. nampak sangat aku ni xda komitmen... hehe.. anyway aku nak crt sumting ni..





dah nampak kan kat title tu.... hehe wooooo.... x sebenarnya aku mau crta pasal classmate sorang ni... nama dia f n dia pun memang f la.. female... dia ni kan kira sama la mcm remaja2 happy gudlucky.. kiut2.. ramai lelaki suka... hurmmm.. dia ni juga slalu ada 'skandal'.. tp bukan yg real la.. coz suma layan di phone ja.. xpnah lah dating in reality...





kisah nya bermula bila... c f ni di usha oleh c I... c I dengan beraninya ajak kapel... then c f pun setuju.. hurmmm.. jd dorang kapel la.. baru jak declare by phone.. blum sampai 3 hari dorang dah rapat gila... duduk sama.. ala.. buat la apa yg kapel buatkan..hehe... pastu skandal/kawan2 yg c f layan by phone ni marah2 pla.. coz dia ni ingt dia kapel maybe sama f.. f anggap kawan ja cuz dia x penah tny or ajak kan.... jd pa lagi.. mamat perasan tu pun serang dan sindir guna post di facebook..kira sandi jua la kan.. hehe..



then skang ni c f n i ni pun jadi la kapel yg romantik.. hurmm.. tp td aku tiba2 aku dengar pla org2 ckp yg c I ni kaki pompuan n suka kasi men2 org.. hurmmm... aku terkezut la juga.. cuz dari nyg aku tgk n nilai c I ni ok2 jak pon... nampak innnocent lagi... aku dngr lagi dia ni ada reputasi kurang baik la.. ish.. mulut org... mula2 aku pcaya gak la 100%.. tp after that pkir2 balik... hurmm no point pla org ckp mcm tu... klu org ckp dia kaki pompuan just bcuz dia ada usha 2 3 pompuan sebelum ni.. thats normal what??.. udah lelaki namanya... klu tgk lelaki lain pun ramai ga yg buat cmtu.. dia usha pun cara sopan.. tny baik2... sms la kan.. bukan nya dia ngintai or buat nda baik sama pompuan tu kan... hurmmm..

so kami kawan2 pun skang ni buat action tgu n lihat jak la... huhu.. apa lagi kami ble buat kan.. h
harap nya dorang kekal bahagia la selama 5 tahun dim ipgm ni... huh.. tinggi angan2 aku kan..haha

2 ulasan:

RoZaLiNdE berkata...

uiii jul.. bergosip abis ko... hahaha

zulkifly berkata...

haha.. ni baru satu.. sabar ko..