Khamis, 31 Disember 2009

HaRi TeRakHir 2009~~

hi suma... hari ni 31 disember 2009.. hari terakhir dalam tahun ni.. heheh n hari terkahir dalam dekad ni....wow.... bnyk nya dah aku tgl kan dalam tahun ni... kisah happy.. sedih.... teruja... heheh banyak la... bnyk la pengalaman tahun ni... hehehe..

kalau dipikir kan balik sepuluh tahun dah kita memasuki alaf baru... hehe.. sepuluh tahun sudah kita tinggal kan kisah Y2K.... hahaha.. kamu suma ingt lagi ka tu crt.. hahahha kunun.. lepas 12 malam 1 januari 2000 sistem komputer akan bermasalah.. so suma benda yg di kawal komputer akan shut down... huhuhu.. tp lepas tu teda juga apa2.. hehehe... lepas 10 tahun dapat pla aku buat blog post ni.. heheh... tp tu la juga antara yg aku paling ingt sampai skang...hehehe

ermm tahun 2009 ni paling bermakna la bagi aku... hehehe.... kira tahun ni 'tahun rezeki' la utk aku.. heheh.... tahun ni aku dapat tawaran spa... then tawaran maktab.... huhuhu.. 2 kali aku apply maktab n p interview baru dapat masuk... hehe... IPGM Kampus Kent Tuaran... hehe...

tahun ni juga aku kenal seseorang... hehehe and aku bsyukur dapat kenal dia... hehe

tahun ni juga lah aku first time betul2 jauh dari umah... heheh.. walaupun tuaran jak... dulu pun matrix aku dilabuan jak kan... memangla tgl asrama tp tetap jua aku balik umah tiap2 minggu... hehehe.. tp skang x dpt larr... hehe.. cuti panjang baru dapat balik labuan...

ermm lusa aku balik tuaran balik.. huhuhu.. sedey nya mau tgl kan umah... tp xpa la mau study kan... huhu.. ba k la... mungkin ni la post terakhir ku untuk 2009 ni... heheh da~~


P/S: selamat tinggal 2009... selamat datang 2010... he~~

2 ulasan:

Haelius...Hailey...Hai Li... berkata...

happy new year zul....moga2 kmu brbahagia di tahun baru nnt and buat yg trbaik ya utk mktab ko...be a great teacher. yeah!!!

zulkifly berkata...

hehehhe thx.. happy new year juga...