Isnin, 15 Februari 2010

Happy Chinese New Year~~

hai... hai... hai.... huhuhu.. telah lama blog ku sepi jak.... maklum la kemalasan melanda... ni la post pertama aku untuk 2010... dekat 2 bulan dah kita dalam tahun 2010 ni... cepat sungguh masa berlalu.

ok post aku ni sebenar nya mo cerita pasal tahun baru cina.... heheheh.... mula2 SELAMAT TAHUN BARU CINA kepada suma yang menyambutnya... hehehe.... kemarin aku ada p umah untie mama aku.... dorang sambut la tahun baru cina.... hehehe.... bagi family aku biasalah ni... suma perayaan pun kami sambut.... raya, krismas, CNY, deepavali pun sambut.... heheh.. ada juga kazen aku indian.... wahhh baru aku perasan... 1 malaysia pla keluarga aku kan... hahha...

ermm kemarin aku kami p la umah dia... kawan aku ipin pun ikut sekali... hehe.. dia cakap 1st time dia p umah org untuk tahun baru cina....huhu... tahun baru cina kan... jd yang paling penting ada angpow.... hahaha.. km dapat 7 ringgit jak... kakakkaka.... kira ok la tu kan.... daripada x dapat langsung... pastu kebetula ada plak tarian singa tu datang... hehehe... jd nampak la tu singa secara face to face... hahaha.....

tu jak la ku mau cerita kali ni... teda mood dah menaip ni..... haahha... bah da~~

1 ulasan:

Hailey Francis Thomas Goitom berkata...

hehehe....mau angpau skit...:p