Sabtu, 14 Ogos 2010

catatan Family Debat Ku~~outing bersama

  • Jumaat.. 13 ogos..... seronok sangat coz dapat kuar dengan geng-geng debat. happening sangat ketawa tanpa henti
  • lama dah aku, afiq, izyan, kak ina n habib plan benda ni.. tp baru ja dapat curi masa untuk jalan sama.
  • kuar jak kami terus pegi segama n wisma merdeka... aku mau carik baju melayu untuk raya. hehehe.. excited... senang nak jalan coz habib drive.. aku plan nak baju raya warna merah hati, cari-cari kat segama suma kain style lama... jadi terus pegi wisma merdeka.. sebelah jak kan.. huhu masuk-masuk dalam Tong's trus tgk-tgk baju melayu.. ada gak yang cantik.. trus round.. tgk harga yang berpatutan.. hehehe.. dengan bantuan kak ina dengan yang lain-lain dapat la jumpa baju tu. dengan harga RM59.90 sahaja... hahaha... tercapai hajat ku dapat baju merah hati.
  • lepas pegi segama... tgl 10 minit lagi sungkai( berbuka puasala)... kami pun pergi beli air.. air tebu ngan jus jambu.. heheh pastu aku beli durian... tu jak... alas perut untuk buka ja coz plan mau makan di Choice kat One Borneo.
  • otw p 1b sempat g gosip dalam keta... hahahaa
  • kami pun meneruskan perjalanan ke 1b.. hhehehe.. sampai kat 1b kami habiskan dulu durian yang aku beli tu sambil sambung gosip.. wahhh ada perkara mengejutkan... tp biarla rahsia kami berlima jak.. tp mengejutkan la...dan lucu.. hahaha
  • pastu p solat, aku, habib dengan afiq. kak ina p ngan izyan. kami bpisah coz kak ina nak p beli cake hari jadi c habib. heheh terpaksala aku ngan afiq ajak habib pusing-pusing... heheh kami plan wat surprise...
  • hahaha.. lepas penat bawa c habib pusing-pusing.. kami masuk Harris... tiba-tiba kak ina msg... kata nak lalu depan Harris.. so dia surh bawa habib jalan tpt lain.. tp masalahnya kami dah bawa habib pusing dari tadi.. dah takda alasan mau ajak dia p tempat lain... hahaha.. jadi dorang kak ina tpaksa perlahan-perlahan menyusup n aku alihkan perhatian c habib... hahaha
  • sampai jak dorang kat choice baru la kak ina panggil kami dtg... pastu kami oder nasi briani... puasa hati larr briani nya.. sedap dan mengenyangkan... walaupun harganya RM10.. tp berbaloi...
  • lepas habis makan baru la kuar kek habib... surprise!!! hahaha nyanyi Selamat hari Jadi... pastu habib potong kek.. habib pun ala-ala terharu larr... hahaha
  • siap-siap semua. kami round dalam 1b tu.. skali nampak plak giftshop tu... terus kak ina cakap nak beli something untuk habib.. kamu belikan patung cendawan.. hahaha cute sngt.. boleh wat pemukul belakang... kakakkaa....
  • kemudian.. selesai semua... kami pun kembali ke kent... dalam perjalanan ada perbicangan hangat pasal Isu ijazah..huhu.. hangat gila.. tp aku malas nak hurai arr... hehehe
  • itulah dia catatan outing bersama family debat... hehehe
  • nanti aku upload foto plak k.. xbnyk... 2 3 keping jak..huhu

2 ulasan:

Ronald berkata...

best nya outing dgn geng debat zoul...

zulkifly berkata...

memang best sngt ron.. hehehe