Sabtu, 27 November 2010

Aku telah d TAG

ok hari ini dalam sejarah aku telah diTAG dengan penuh semangat oleh c aku... ok terima kasih banyak-banyak.. mari aku jawab TAG ni dengan perasaan happy tanpa menghirau kan mendapat markah penuh atau tak.... hehe jeng..jeng..jeng...

1. Ape yg paling penting dlm hidup korang?
=ILMU... walaupun skema tapi aku rasa ni la realitinya... ilmu yang akan membezakan kita ngan orang lain.. tentukan masa depan kita... sellain tu mestilah famili aku yang tersayang... hehe

2. Benda terakhir korang beli guna duit sendiri?
= novel Percy Jackson.. babah aku bagi rm50.. pastu duit tu jadi duit aku la kan.. boleh la... hahaha

3. Adakah korang bercinta sekarang?


= ku tinggalkan tanpa jawapan.. hahaha

4. Berapa lame korang akan mencintai kekasih korang?
= ntah la... nanti aku kira k... pastu aku update TAG ni... hahaha

5. Di mana korang akan jumpe kekasih korang?
=  hurmmm kalau dah jumpa aku update balik..haha

6. Novel/Buku/Majalah terakhir korang beli?
Novel :Percy Jackson and the Titan's Curse... ( best!!! hehe.. sila la baca....)


7. Apakah name penuh korang?
= sama derngan nama kat blog ni.. huhu

8. Antara mak dan ayah korang, yg mane korang lebih mesra?
= mama la.. lagi mesra... huhu tapi babah pun ok juga.... ngeee~ dua-dua pun mesra...

9. Namakan org yg betul2 korang nak jumpe dlm hidup korang?
= pikir-pikir... hurmmmm ntah lah tak terfikir pula....

10. Namekan tempat yg korang betul2 nak pergi?
= Perth, Australia.... macam best!

11. Pilih salah satu.. peluk atau cium?
= siapa?? peluk kot...

12. 5 lagu yang bermakna dalam hidup korang?
= sori la aku ni lagu-lagu tak minat sangat... hurrmmm kalau suka dengar pun aku tak tau tajuk... (adesss teruknya aku) (@__@)


13. Beritahu 3 perkara tentang orang yg tag korang?
= lelaki... (mula ingat laki.. pastu ingat pompuan... akhirnya terjawab.. haha)
= dia  bakal guru PJ
= dia blajar di IPG Gaya..

14. 5 benda yg korang syg sgt2 dlm hidup korang?
= laptop,handphone, novel-novelku, Blog ini... dan sijil-sijil ku.. (ok part sijil tu skema mapan... )



16. 5 blogger yg korang nak tag?
zahariah ( classmate ku... ahaks....)
ct kira (kira.... dak uitm... hehe)
Baom (orang tua...!!)
nisa (sayang.. ku tag ko arrr)
padin (padin... ku terbuka hati nak tag ko... ^^)


17. Cerita sikit pasal blogger2 yg korang tag?
= mereka-mereka itu yang sudi membaca blog aku... hehe... jadi aku nak bagi hadiah tag ni untuk dorang.. ngeee~ (hadiah ker..)

okey selesai sudah ku jawab... hahaha adeh setengah hari weii nak siapkan tag ni... harap dapat la A+... haha

4 ulasan:

Siti Syakirah Saidi berkata...

yeahh!aku d tag!yeahhhh!!

Zulkifly Omar berkata...

fuyoo happy juga kira..

Pinung is VizarD berkata...

hahah..
zul thanx sbb jawab tag ni..
tak tahan ko igt aku laki pastu igt pompuan hahaha..aku begitu misteri ka???

Zulkifly Omar berkata...

misteri juga larrr haha