Khamis, 18 November 2010

Bedah Siasat Wayang Gambar: Harry Potter and The Deathly Hallows part1


saat ditunggu-tunggu telah tiba... yay~!!! aku dah tengok harry potter... syok sangat.. ni adalah part 1 untuk siri ketujuh dan penamat movie harry potter. bagi aku movie ni boleh masuk tahap cemerlang la... coz movie ni memang detail.. ada 2 atau 3 part ja yang ditinggalkan dan diubah.. tapi langsung tak membuatkan cerita tak difahami atau jadi tak syok. memang best sangat larr.. memang detail la ni cerita... dan yang penting bagi aku, pa yang aku bayangkan dalam novel.. hampir sama dengan movie... tu yang best tu... duration part1 ni 2jam 30 minit.... tapi memang berbaloi gila la. 5 bintang untuk movie ni... huhu... k kamu cepat-cepat la p tengok ni movie k... ^^

2 ulasan:

sop berkata...

esok baru nak gi terjah :)

Zulkifly Omar berkata...

terjah jangan tak terjah... berbaloi-baloi... huhu