Jumaat, 24 Disember 2010

akhirnya~ aku jadi editor..

setelah lama aku apply.. akhirnya aku diterima juga jadi  editor.. hehe... eh..eh.. majalah mana pula aku jadi editor ni?? hehe sebenarnya aku bukan majalah, atau akhbar.. aku diterima untuk jadi salah seorang editor 100penulis.com. mesti ada yang dah pernah dengarkan?? ok bagi yang baru firsttime dengar...  100penulis ni adalah sebuah blog yang mengumpulkan ramai penulis. so, ramai-ramai boleh buat entry dalam satu blog. best kan??? hehehe

dengan ada blog macma ni..semua orang dapat tengok pelbagai entry daripada penulis berbeza.. lepastu boleh explore macam-macam lagi. penulis-penulis pulak dapat larr kongsi follower kan.. huhuhu.. aku join ni takut-takut gak sebab lepas ni kena bagi komitmen seratus peratus.. dengan ada dariku zulkifly lagi. kira ada dua blog larr aku kena bagi perhatian sekarang... tapi insyaAllah.. aku usahakan.. hehe

oklah.. jom ramai-ramai serbu  100penulis.com ok.. jenguk jangan tak jenguk..

10 ulasan:

sYazY_dZaiMa berkata...

Tahniah tahniah tahniah!!Dulu saya pn editors tapi oleh kerana kekangan masa,saya tarik diri. Hope awak akan terus berjaya dengan semua karya nanti. Kirim salam sayang saya pada editors2 yang lain. Will always support 100penulis walaupun saya dah tak join. :D

pearl jade berkata...

wah tahniah
teringin tulis novel tp xreti
kaki novel je..hehe

Armiza berkata...

pertama kali tau tentang 100penulis...tq atas informasi..teringin juga nak menjengah ke sana..=P

Zulkifly Omar berkata...

bagus2.. g jenguk

Fyzal berkata...

AS6..

Salam editor 100Penulis dari editor 100Penulis juga. Sedang berusaha menyiapkan assignment 6 :)

membalas kunjungan bro Zul :) so moga-moga 100Penulis bakal jadi platform yg baik utk kita menambah dan berkongsi maklumat.

Entri terkini Fyzal: He Went Distance With Champ By 15 Rounds

pearl apple berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
pearl apple berkata...

AS6..salam, betol2...satu komitmen yang besar sebenarnya..moga kita dapat tunaikan tggjwb ni seadanya..=)

FareedSairi berkata...

AS6
Salam...kita dah jadi sekeluarga :) mari berkarya semoga ramai lagi mendapat manfaatnya :)

CoKeLaT-RaWkZ berkata...

AS6

Hi Zul, wah marilah kita sama-sama menyumbang idea di 100Penulis, Selamat berblogging!!! ♥

Entri terkini: Tips Elak Mengantuk di Ofis

Mr. TN_SkY berkata...

AS6

Salam..kenal dari geng 100 penulis..heheh

SkY pun bru diapprove..junior2 hehe..mntk tnjk ajar ye? hehe..sme2 kite berkarya dan moga mmberi manfaat pada semua..=_=
SEDARLAH..ADAKAH BENAR KITA SAYANGKAN IBU BAPA KITA?