Isnin, 13 Disember 2010

Laptop aku~huarrgghhhh

laptop ku jatuh dari tingkat atas katil double decker... adoiiii huarggggghhhh...macam mana ni.... laptop bole on.. tapi  lepas tu skrin dia biru ja.... huhuhu mati la.. aku risau ni.... tu lah satu-satu nya peneman... macam mana ni?? dah la banyak fail-fail dalam tu... asaimen... pembentangan.. nota...gambar.... adoiii macam mana ni.. susah la nak update blog lepas ni..... huhuhu tidak!!!!!... esok nak bawak p repair.. adoi.. confirm telinga bengkak kena leter pas ni... p repair duit lagi.. kalau boleh repair... huarrgghhhh..... laptop oh laptop... pls..pls..pls.... baik la ko oh laptop...

p/s:
sorry kalau x berupdate blog pas ni..... macam mana nak update laptop takda.... terpaksa pinjam laptop mak ni.... adoii....
eeiii bodohnya aku pegi letak laptop atas katil tu....

4 ulasan:

Cik Kira berkata...

aduhh..susahh bgni ni..syg la isi2 laptop tuh kan..?
nahh..next time simpan d tmpt baek2 k..:D

dyg berkata...

adeh..mmg buat susah hati tu klu laptop suda biru..

Zulkifly Omar berkata...

huhu sedey..

Baom berkata...

lain kali jgn letak kat katik double decker lg..pasni letak kat ats almari lak..lagi tggi..haha