Jumaat, 31 Disember 2010

Selamat Datang 2011...Selamat Tinggal 2010

Salam tahun baru... huhu beberapa jam lagi 1.1.11 akan tiba.. huhu tak sangka cepat sangat masa berlalu. banyak benda berlaku dalam hidup aku 2010 ni. pahit manis.. suka duka.. pengalaman dan juga pengajaran. harap semuanya dapat membuatkan aku jadi orang yang lebih baik pada 2011.

memori 2010:


  • Debat... dapat rapat ngan kawan-kawan sepasukan... afiq, habeeb, izyan, kak ina dengan abang pokli... terima kasih sebab kongsi pengalaman berharga.... sentiasa happy dengan kamu...
  • Classmate.. kamu semua buat aku happy dalam kelas.. terima kasih sebab sudi kongsi ilmu dengan aku.. dan sentiasa bagi aku sokongan dan tahan dengan karenah aku...
  • Kawan Yang Bukan Kawan.. thx 4 everything...  kita pernah rapat.. pernah kongsi rasa.. tapi rasanya aku tersilap langkah. aku buat dengan niat yang baik.. tapi yg aku dapat cuma jelingan... terpulang itu hidup ko.. i'll move on..
  • kepada blogger... terima kasih sebab sokong blog aku.. terutamanya yang sudi follow aku.. love u guys... 2010 lah tahun aku bergelar blogger sebenar.. hehe...
  • banyak lagi memori lain.. tp biarla aku simpan sorang... hehe

azam baru?? entah lah.. aku tak pernah kisah sebenarnya pasal azam baru ni.. kalau kita ada impian dan angan-angan.. pasanglah cita-cita.. tak perlu tunggu tahun baru pun.. huhu... ok lah... daaa~ SELAMAT TAHUN BARU.... SELAMAT DATANG 2011....

5 ulasan:

shahjiehan berkata...

jom masuk sesi orentasi http://shahjiehan.blogspot.com/

mr_mrs mikko berkata...

selamat tahun baru!!!

Baom berkata...

eh hmpir sme je dgn entry blog aku..ekeke

Heidi Shafiq berkata...

happy new year beb! :)

dyg berkata...

btul tu zul..
aku pun nda kisah sama azam baru,
klu ada azam tp nda buat,omong kosong jak tu.hihi..