Selasa, 28 Disember 2010

Tag: Makanan... haish

 Tag makanan dari dayang... ko amat memahami aku dayang.. kekeke... ok marilah aku buat...


Bagi 3 makanan yang korang paling suka dan sila bagi specific nama makanan tersebut and the way you like it.
Kari ayam or daging- Mesti kari yang dimasak dirumah aku.. oleh aku atau mama aku atau bapa aku atau adik aku... hehe yang penting kari rumah... mesti pekat.

hur.. kari jak la yang aku paling obses.. hehe... cukup larrr tu..


Jenis air apa yang korang paling suka?
nescafe ais kaw kurang manis... ngeee~

Coca Cola.



Which type of food yang korang prefer? Pilih 3..
Malay, Chinese, Japanese, Western, Italian, Mexican, Arabian?
Malay la bah...

Apa makanan yang korang paling expert masak? Dalam kata lain takyah tengok resepi tapi at the same time bila orang lain rasa akan kata Wah,gila sedap!
kari.... wahaha

Semahal mana korang bayar tuk makanan korang?
hurmmm masa emosi.. teringin melantak.... paling pun dalam belas ringgit ja... huhu (skali makan k..haha)


Beri nama restoran feberet. Apa makanan yang paling sedap?
entah lah... kfc kali..

Ayam, itik, lembu , kambing, burung puyuh, burung wak2, rusa, landak, merpati, ayam denak.
Mana satu yang korang suka? Kalau korang suka tapi xde dalam list,gtaw ek.
ayam, lembu, kambing... (apa kejadah mau makan burung wak2... orang tu cakap burung tu bleh sebabkan kudis dan gatal-gatal.. haha)

Restoran/cafe pertama korang dating bersama pasangan anda. Dan makan/minum apa? Kalau korang ingat la kan..
aha!!!! teettttt~

Apa makanan yang selalu remind korang terhadap pasangan korang? Kenapa?
hurmmm... xdalah kali..

Kalau pegi rumah orang, korang akan berharap orang tu hidang apa?
apa ja yg sedap dan lain dari yang lain... takmau yang besa2..

Makanan yang korang tak boleh nak telan langsung. Samada tak sedap/ tak boleh telan langsung.
apa ek?? macam skang ni kan, semua aku lahap ja... hehe

Menu raya yang paling disukai.
Kari!!!

Jajan/ cekedes yang korang suka
mister potato... hurmmm

Beri 2 makanan yang emak korang masak yang korang paling suka?
Semua la... semua sedap!!!

Makanan yang paling pedas yang korang makan? Sape masak?
yang babah aku masak... besanya kari...

Korang klu jumpa orang yang TAG nie, apa agaknya yang korang akan hidangkan?
laksa!! hahaha biar dia tak makan...

Sila tagged 5 orang dan PAKSA mereka buat tagged ini..
 cukup larr tiga tu.... hehehe



2 ulasan:

dyg berkata...

nah..byk kari..haha...

Zulkifly Omar berkata...

hahaha peminat kari kan