Isnin, 20 Disember 2010

tandus idea

hari ni aku lewat bangun... dah kena tinggal, jadi terpaksalah aku naik bas pergi kedai ni. skang di kidai larr ni.. bosan macam biasa sebab aku tak tau mau buat apa. yalah kalau ada customer pun bukan aku boleh wat service. bukan aku reti pun mau facial orang. so keja aku duduk tayang muka ja larr.

 haish aku macam ketandusan idea dah untuk update blog.serius aku tak tau mau update apa... haish... bosan dan tension larrr.. dah berat aku tak turun-turun... macam tu larr juga... kadang-kadang terasa mau hempas ja timbangan tu.. haish!!! geram !! ( bah padahal sendiri juga tak jaga makan...)


hurmm ok lah aku rasa da dah idea sket nak buat apa ngan blog aku ni... huhuhu... nak g buat larr... hehe

4 ulasan:

Sharifah nor berkata...

" dah berat aku tak turun-turun" tu sama dgn kpah tu..cuba cek your thyroid hormon..

Zulkifly Omar berkata...

hurmm takda masalah kot... saya ni ja x jaga makan.. huhu

Mata Hati berkata...

ceritakan pasal kisah zaman kanak-kanak dulu, zaman sekolah... :)

Zulkifly Omar berkata...

huhu nak ingat dulu ada yg menarik tak.. hehe