Ahad, 26 Disember 2010

tidak marah bila d'remove'

huhu baru-baru ni aku diremove daripada facebook kawan aku.... tapi dia cakap bukan dia buat. dia minta maaf. dia kata nanti dia jelaskan. aku sentap gak mula-mula.. tapi bila dia kata bukan dia yang buat. aku cakap ok larr... takpa.. aku tnya sapa buat.. tapi dia macam berahsia sangat. jawapan selamat ja dia bagi.

lepas tu aku ok lagi larr... buat bodo ja..  tapi lepas tu aku perasaan lagi benda baru... follower blog ni berkurang... aku cek-cek.. rupanya yang remove aku di fb,dia dah tak follow blog aku lagi.. dalam blolgist dia pun blog aku hilang... aku cakap berkias ja cakap aku perasaan sumting.. dia cakap dia paham tu... dia minta maaf lagi dan cakap bukan kehendak dia... ermm aku ok juga.. cian juga ngan dia. 

lepas tu paling latest.. aku tergerak nak pergi BW kat blog dia... tp blog tu private dah. aku tak boleh tengok. aku  tanya dia lagi. dia cakap sama juga. bukan kehendak dia.hurmm aku tanya la sapa... pastu dia bagitau.. bagi profil facebook orang yang buat tu. lelaki. hurmm.. aku mau cakap lebih-lebih pun aku tak tau... yalarr.. kawan aku ni cara dia macam dia sayang org tu.. hurmmm... aku pun no komen lah... aku tak marah juga dengan kawan aku ni..

p/s: akaun aku adalah hak aku.... bukan untuk orang lain..

10 ulasan:

Pinung is VizarD berkata...

heheh..sabar zull..
mari kita hack?? hahahaha

Zulkifly Omar berkata...

hahaha malas larr...

Cik Kira berkata...

ini namanya di kongkong ni...hmnnnn...
ntah apa motif d remove..cemburu?no komen la..trus tringt kawan aq safiah....hmnn..

Sharifah nor berkata...

kalau tak suka tak pe...ramai lagi yang ada...kan...just add jer...

Zulkifly Omar berkata...

kira: ntah la kira....
SN: yup biar kan ja ni..

shandye. berkata...

nasihat serba ringkas:

buat bodoh sudeyh. tak luak pun kalau hilang satu follower. malaysia ada dekat 28 juta rakyat, ape nak kesah? hehehe... o_Ov

Zulkifly Omar berkata...

hahaha... x kisah pasal follower tu.. cuam dia tu kawan kita... classmate merangkap bestfren lagi.. huhu

Fyzal berkata...

aku just jump to conclusion. ni mesti kes mengongkong dan cemburu tak tentu arah. hadoi. aku syak kawan ko yg remove and privatekan blog tu mesti perempuan.

p/s: support sesama editor 100 Penulis. follow blog ko bro :)

Zulkifly Omar berkata...

fyzal: itulah kisahnya...

Mohamadazhan hjDesa berkata...

seorg pergi, seribu dtg, tak gtu bro.hehe