Sabtu, 15 Januari 2011

BIG menjelang tiba...

 BIG : Bina Insan Guru dah datang.. adoii... huhu walaupun masuk PISMP ni rezeki akan bertambah.. tapi PISMP ni ada BIG.. untuk sem satu ni camping selama 4 hari 3 malam. hermmm aku tak suka camping-camping ne... aish!! tau la.. aktiviti fizikal ni sandi kan...

BIG ada dua siri kali ni.. batch kami di pecah kepada dua siri.. 3 unit dalam satu siri. kelas aku PISMP pengajian sosial, PISMP pengajian melayu dan PISMP tesl jadi kelas betuah!!! sebab dapat siri pertama... hehehee.... aku pun dah tau ahli-ahli kumpulan aku kali ni...semua pun ok juga dorang....

masalah nya skang banyak benda mau beli untuk camping ni... dan aku memang lah kegawatan ekonomi sekarang ni..  haish membantut kan emosi betul larr.. banyak juga barang-barang kena prepare.. pastu instinct aku rasa yg memang kami akan di toture habis-habisan kali ni. tadi masa ambil khemah di stor pun ada yang tunjuk lagak.. mau ja aku memaki depan-depan ( tapi kalau aku wat macam tu, tindakan bodoh namanya... takkan ku bagi peluang dorang cari reason untuk marah tak tentu pasal...)

hermm k lah.. dari td pagi lagi aku draftkan entri ni.. betul2 takda idea... haish blog oh blog.. kenapa la ni.. k lah off dlu~

4 ulasan:

cik senah berkata...

takde idea sebab kusut nak kena g camp kot :)

cik aied berkata...

bila kamoo kena pergi BIG?
kamoo sem1 PISMP ke?

Zulkifly Omar berkata...

Cik senah: haah mungkin larr...huhu
cik aied: 18hb ni BIG. ya sem 1... hehe

dyg berkata...

zul..aku pun nda suka kem yg jenis 'menyeksa' ni..
mcm tentera..huhuhu..