Selasa, 25 Januari 2011

tandus idea.. tiada mood~

huhu ok lah skang aku macam ketandusan idea ja... keghairahan menulis blog agak sedikit menurun dengan macam-macam benda mau dibuat. hari-hari aku ngadap blog ni.. cuma nya tak da idea mau update saja. aku baca blog orang lain, tapi tangan aku berat mau menaip buat 'new post' dalam blog sendiri.
haish ntah kenapa larr ne macam ni... aku pun tak tau...  ok lah buat masa ni aku tangguh kan dulu suma segmen-segmen aku.. until further notice.. hehe.. tapi ada la jua kali post aku.. cuma tak tentu masa. kalau ada mood baru aku buat. ntah larr.. teda mood untuk bagi komitmen skang ni.... haish.. tak suka perasaan ini. tapi apa bleh buat.

harap larr dalam 2 3 hari ni semangat datang balik. huhu... aku sayang blog ni... sekian salam hormat.

3 ulasan:

LennMommaChubby berkata...

biasa la tu... mood pun ada turun naik juga....

Zulkifly Omar berkata...

itu larr tu... huhu

NUR AMALIANA berkata...

cpt2...dtg lo mood utk menulis..jom share2