Selasa, 8 Februari 2011

aku, emosi dan makan....

hiasan semata-mata.. haha...

ok.. tengok tajuk ja mesti dah paham kan.. hehe.. kalau aku ni.. asal emosi ja mesti makan lebih daripada biasa. haish.. ntah kenapala macam tu aku pun tak tahun. memang la kalau bagi aku bila emosi tak stabil mesti akan makan banyak. dah tu berat pun naik.. kalau kekal kurus macam orang dalam gambar kat atas ni takpa juga...


EMOSI=MAKAN

so hari aku dah terlebih makan dan terlebih bajet... so maksudnya tanpa aku sedar emosi aku kurang stabil... kenapa larr ni... hurmmm macam mana la mau stabil kalau asaimen tak siap lagi. lepas tu dengan memikirkan rentas desa yang menjelang tiba... arrghhh tak suka berlari...

hurmm... harap larr malam ni aku dapat wat asaimen tu. sebab semalam aku plan mau buat sampai siap.. tapi oleh sebab ada something yang kurang ajar buat aku hilang mood.. tak jadi terus wat keja.. aku pegi bergayut dengan bestfriend aku. lega skit rasa.. lagipun lama dah tak cerita-cerita dengan dia.. huhu..

haish.. jam 8 ni ada meeting rumah sukan lagi.. k larr.. aku pegi siap-siap lah dulu..

3 ulasan:

kira kekuri berkata...

sama la,makan jak kalo emosi x stabil :) seolah² makan tuh boleh menghilangkan kerungsingan maka,xda xda bah hoho

nur aisya humaira berkata...

kalau saya jdi tak lalu nak makn plak klu emosi terganggu...huhu

eLLa n aLia berkata...

ha? sa macam c nur aisya lah..