Isnin, 2 Mei 2011

aku kembali...

ok aku kembali.. lama dah aku tinggalkan blog ni.. bukan teda idea.. cuma teda mood mau menekan papan kekunci ni untuk membentuk sebuah entri bermakna. haish ntah kenapa la... aku kena guna-guna kali..mana la tau ada yang dengki dengan blog aku yang best!!! ni.. wahahaha ok aku tengah perasan.. sila abaikan..

ok lepas ni dah free suma.. kesibukan pun telah berlalu, tinggal exam ja aku mau hadapi lagi.. minggu depan dah study week.. aku blum g aku belajar apa-apa... haish..(macam la aku tak biasa study last minute.) lepas ni aku berniat untuk start balik rajin-rajin mengepost entri diblog aku yang tercinta ni... so tahan-tahan hati ja kamu k.. hahaha....

oklah cukup setakat ni.. lepas ni entri aku panjangnya cuma macam entri ini sahaja larr.. tak payah panjang-panjang yang penting berkualiti. (ceett berkualiti ka?? hohoho).. ok lah.. bai...

1 ulasan:

kira kekuri berkata...

haha lama gila aku tunggu entry ko ni Zul..hehe,ko na guna2 kali 2..keikeikei
kami sni da habis exam,apa2 pun gud luck 4 ur exam ya.Kim salam Eiya~hehehe gud lak tuk korang