Sabtu, 7 Mei 2011

aku tidak baca blog yang....

korang suka baca blog yang macam mana??? hurmm kalau aku ni tengok juga la.. ada blog yang aku suka baca.. terutama yang aku kagum penulisan dorang... huhu . eh tapi kali ni aku mau bagitau blog yang aku kureng sket mau baca...


ciri-cirinya:

  •  tulisan susah mau baca... dan kadang-kadang warna yang bikin sakit mata...
  • banyak post teori konspirasi.. freemason.. dan semua yang ntah apa-apa( argghh paling la aku malas)
  • post benda-benda yang tak pasti sahih atau tidak... ( misalnya cerita tentang coca cola tu ada campur air kencing tupai.. dan cerita seumpamanya.. )
  • terlampau perkauman
  • terlampau kepolitikan.. 
  • post-post yang banyak ciri gedik dan banyak guna perkataan seperti itew, giteww, kiteww dan semua yang sewaktu dengan -eewww.

itu lah sket blog-blog yang aku tak berapa berkenan mau baca... korang pula macam mana?

p/s: sekadar apa aku rasa k... kalau ada terasa aku minta maap la awal-awal...

18 ulasan:

dayang berkata...

I like very much ko punya entry ni jul. hahaha..
euww..hahaha..lagi2 yg pasal jumpa boipren lah..ish..tulis la bah d diary..haha

Zulkifly Omar berkata...

hoho atu tah tu dyg.. tapi ada jua la blog yg crt pasal kisah cinta yg syok mau baca.. yg ala2 matang sket... kalau stakat crt pasal remeh2 tu yg bari malas... mun bf/gf lawan n nsem ndapa jua.. ane... haish.. haha

Cik Ila berkata...

Cik Ila pulak tak suka blog yang byk sangat gadget sampai jadi berat nak bukak blog dia,loading lama sangat.haha.

Zulkifly Omar berkata...

haah.. ada gak org macam tu... blog berat gila.. huhu

eiela berkata...

saya tak suka baca blog yg tlampau lama nk loading, widget gerak2 n iklan popup. Rimas.

Law berkata...

mata butang like?mo like ni.hahahaha

Law berkata...

i mean mana butang like...hehehehe

PK berkata...

eeeewwww..same leww ngan aque. kadang-kadang ceritew suatu entry tue okey untuk di baca, tapi dirosakan dengan cara ayat itew di tuliwses. hilang mood aquue bacew.

eh ko faham tak apa aku tulis ni? kahkahkah!

*tapi biasa, itu terpulang pada penulis blog itu sendiri. sebab itu blog dia punya.

**yg tulisan susah baca tu biasa penulis itu sendiri tak sedar pun. dan selalunya dia akan ubah bila ditegur bahawa tulisan dia susah mau baca.

***politik, kaum, konspirasi. itu blog yang punya identiti blog masing-masing. Sama lah juga blog yang tulis bola je, tulis cerpen je, dll. ada yang okey untuk dibaca dan menjahanamkan minda.

macam? panjang tak komen aku?kehkehkeh.

Zulkifly Omar berkata...

PK: ko bleh wat entri respon diblog ko guna komen ko ni... hahahaha

Woofer Storm berkata...

dan aku juga tak suka baca entry yang buat rasa panas hati ni..heheheee baca mgkn,tapi komen ?ermm diam2 sudah..

samizul.net berkata...

Haha.. Aku layan juga semua w/pun pos tu hal peribadi dll macam yang kau nda suka tu. "Blog Polan, Tanggungjawab Polan". Itu 'fitrah' dunia blog - Bebas n Bertanggungjawab.

Aku cuma nda dapat layan blog yang lambattt loading n penuh oleh widget2. Sampai crash browser. Tu paling nda aku mampu layan. Hal lain, okay ja sebab antara tujuan aku b/walking ni pun mencari 'sinar mutiara' yang terselit di mana. B/walking cari Ilmu n Ilham n mungkin juga Pedoman.. v(^^,)

u/p: Blog aku, kau suka juga kah baca? Camna lah blogku tu? Muahua3! XD

Zulkifly Omar berkata...

woofer: ko komen blog aku.. jadi ko tak panas la kan... hehehe

samizul: huhu.. memang la.. tapi kalau sudah overdose aku kasi biar ja... blog macam tu... kalau blog berat tu apa bleh buat la.. tak la aku mampu lawat.. dah la celcom BB aku selalu overlimit..

FreEdOmWriTeRs berkata...

i like!hehe

kira kekuri berkata...

kalau aku malas maw baca blog yg kin panas hati. kalau entry tuh berkait ngan aku..ceit.
tulisan pun gini "ee guq rqsq guq qdq mqkqn tupqi tepi longkqng tqdi" agak2 la ayat..hurup a jadi q~ demmm
haha blog aku zul ko baca ka?? T_T manala taw tergolong dlm golongan ni~ahaaaa
kalau aku aku suka masuk blog yg laju loading lagi.hehe

kira kekuri berkata...

ohhh aku sokong dyng jugak..kalau dia tulis sal bf dia ,aduhh mnyampah jg aku.bukan maw jeles sbb diorg ada bf ka apa,tapi eee ,mmg la kin malas maw baca~ yooiii.

Zulkifly Omar berkata...

kira; waahhh itu pandangan cik kira.. hehehe.. aku baca bah blog ko.. hehe

wawa wadzir berkata...

tak suka blog yg cerita kehidupan die ngn bf die..

'arini kami dating..kite p sini situ..di p sini..besok luse cerita sama"

-___-

Zulkifly Omar berkata...

hahaha x boleh nak buat apa kalau org crta pasal bf.. aku tutup terus... kekeke