Khamis, 23 Jun 2011

aku tak setegar dulu...

wahhh blog aku jarang-jarang update skarang... ya aku maish lagi blogger.. cuma tidak lah macam dulu.. pernah sampai tahap sehari satu entri.. dan lebih 5 jam sehari layan blog.. sanggup tak tidur lagi... tapi sekarang kau kurang sudah.. banyak lagi tanggungjawab lain yang menuntut perhatian... huhu...

keja yang banyak membuatkan aku blur-blur mau buat entri.... kadang terlupa lagi.. blog hari-hari log in.. cuma tu lah.. malas mau update... kadang buat apa juga mau update kalau post teda isi berguna kan... (kecuali gila aku datang.. ada la post merapu)... herm blog oh blog...

tak semua orang boleh bagi komitmen untuk blog.. tak semua orang suka menulis atau berkongsi tentang pandangan dan kehidupannya dengan orang lain... hehe kalau dalam kelas tu adalah 2 3 orang kawan aku yang boleh dibawa berbual tentang dunia blog.. nasib lah juga.. kalau kami berbual kawan-kawan yang bukan blogger buat muka blur... hehe...

tak kira lah kan.. yang penting kita enjoy... skarang ni bagi aku blog sekadar hobi.. aku tidak lagi setegar dahulu.. hehehe off bye~

4 ulasan:

samizul.net berkata...

Nda apa, yang penting masih berblog, ehe. Biasalah, tu pun kira cabaran bagi seorang blogger juga kan. Cabaran dalaman, ehe..

Kalau blur, aku biasanya akan tulis pengalaman hari ini atau yang baru ja berlaku. Lama2, lancarlah tu idea. Mencurah2, ehe. Tapi jarang juga aku blur. Aku jadi blur sebab mana satu pos yang aku scheduled tu yang perlu terbit dahulu.. Mana lagi siri2 pos yang belum disiapkan, ahaks! XD

kira kekuri berkata...

aku pun! entahh xda da feel aku.tapi nnti insyaAllah ada lah tuh balik.hee,
fighting ZouL!

Amiirah-Cassan berkata...

abang zoul bole tuh, boleh tu , hehehe aku pun selalu teda mood blogging ne . hehehe tapi , pandai2 lah cari mood . hehe cari idea . kekek

Zulkifly Omar berkata...

samizul byk ooo idea ko...

kira.. hahaha nanti ada tu pandai dtg mood tu...

amira.. selalu mood blogging dtg time yg tak sesuai.. haha