Sabtu, 2 Julai 2011

berlarian dan bertarikan..

perhatikan aksi ini.. ahaks..
hehe sebenarnya hari ni aku join Larian Serentak 1Murid 1Sukan 1 Malaysia (ya '1' diulang sebanyak 3 kali.. abaikan).. hoho.. sempena larian ni... ada jugak pertandingan tarik tali antara batch.. so batch aku antar dua pasukan.. tiba-tiba pula tak cukup orang.. terpaksala aku jadi penarik terjun.. ahaks.. tak pernah aku ikut tarik tali sebelum ni.. first time oo.. hehe.. terus ala-ala tergelincir.. ekeke... walaupun tak menang tapi tetap best...!!!  (penat lari tu tatap!!)...

Sekian.. salam hormat...

picture: credit to Farizyan.. (dia yang post di fb..)

6 ulasan:

dayang berkata...

tahniah jul..punya semart gambarmu ani! hahahaha

Zulkifly Omar berkata...

hahaha.. sandi eh gambar time jatuh

Fadzmie Mohamad berkata...

Tarik tali la yang paling kick, dalam banyak-banyak acara 1sekolah 1murid 1sukan ni. Haha.

# masihkah kita ingat? #

Md Nazrin berkata...

haha.xpa zul yg pntg ada suda pgalaman ko dlm game nie n thank u ar sbb join sama kami..hehe

Zulkifly Omar berkata...

hehe pengalaman yg best.. ekeke

iqbalhafifi berkata...

eh..nak tau cara tambah pendapatan dari blog, facebook dan twitter?? klik sini http://www.churpchurp.com/godribble/share/thenightrace