Selasa, 24 Januari 2012

Bilik 2012: asrama oh asrama


Selamat datang ke bilik aku... hehe 2012 aku dapat bilik bernombor 112... lalala
katil aku yang serabut itu.. hehe sila abaikan sebab masa ni aku tengah kemas bilik.. sebelah tu katil roomate aku. dia dah balik sehari awal. sebab tu lah katil dia kemas dan katil aku serabut. ( plus dia alihkan barang atas katil dia ke katil aku... perasan pakaian berlonggok itu.. hahaha)



p/s: bilik di ground floor sangatlah heaven!!!!!

4 ulasan:

Cik Ila berkata...

Kalau gitu rupa biliknya..mmg sah bdk pndai..sllu nye bdk pandai bilik mcm tu la..sbb xde masa nk kemas..sibuk study.ekeke

Kira Kekuri berkata...

wow nice pun bilik kamu ohh, tadi aku ingat mahu certa bilik berhantu kah. ehehhee

Mardhiyyah Ridzuan berkata...

Urghh!!! Jeles!!! I wish I still a student. Huhu

ecadwinkyasha berkata...

bilik di ground floor memang HEAVEN gila :))

rumah sewa aku pun ground floor,tapi tetap penat jalan kaki balik rumah :P