Sabtu, 24 Julai 2010

tiba-tiba pergi kk~~

hari ni aku plan mau duduk di bilik ja dan bermalas-malas... hehehe.. tak pun aku mau update fail MQA. tapi tiba-tiba si tika sms ajak p kk... ari khamis tu dorang cakap cancel.. tapi tiba-tiba jadi pula.. aku pun ikut jak la... hehehe... terus cepat bangun pegi cuci kain.. then mandi.. lepas tu jam sepuluh aku jalan.... hehehe..

jam 11.05am aku pun sampai d wawasan plaza... jumpa si selamat dengan si tika.. pastu kami pun melangkah ke center point... kemudian sampai jak kami wat keputusan mau p tengok wayang... terus naik p tingkat 5 pegi beli tiket.. kami pilih mau tengok socerer's apperentice... hehehe.. jam 1.35 start.. so lepas selesai beli tiket kami p makan pizza... seperti yang dijanjikan oleh tika.. dia belanja.. ~~~ waaaa love it.. terutama masa-masa aku sesak skang... hehehe

lepas makan tika pula mau shopping di eaton's.... then aku tengok-tengok jak dulu.. coz malas mau beli awal-awal... nanti berat mau bawa... lepas beli barang tika.. kami terus pegi Growball.. hall 6.. tgk la movie tu.. ( nanti aku wat entry khas cerita pasal movie tu..)

habis tgk movie... aku p beli barang.. selamat pula pegi jahit seluar dia... huhu... then aku menginas si selamat minta belanja sundae mcD... hehehe... jadi la... selamat kan kedekut.. ups.. jahat aku.. hahaha

lepas selesai semua kami pun jalan balik pegi terminal wawasan... terus bepisah balik ke hala tuju masing-masing.. hehehehe aku pegi tuaran. dorang pla balik ums.... tu jak la perjalanan aku di hari sabtu ni.. heee~~

2 ulasan:

ladymuse nysa ♥ berkata...

berabis kaw ah,hahaha..

zulkifly berkata...

hahahha.. mesti bah