Isnin, 13 Disember 2010

20th Birthday Celebration

birthday cake aku...ahaks..

huhu sambutan hari jadi aku yg ke-20.... ada kek jugak tau... hehe.... terima kasih mama n babah... huhu kali ni adik aku potong kek sekali... dia masuk 18 tahun... birthday kami tak sama.. tapi sambut sama-sama.. hehe hari tu tak sempat belikan dia kek... jadi kami pun kembali macam zaman-zaman tadika sambut birthday sama-sama... hehe...
nah!! aku ngan adik aku... potong kek sama-sama.. hehe

p/s: terima kasih banyak-banyak kepada semua yang wish birthday aku... terharu aku... huhuhu

4 ulasan:

Cik Kira berkata...

wooww sedapnya 2 kek cocktail..hepi bufday!

dyg berkata...

wah..time bsr ni jrg org smbut sama2..hee

Zulkifly Omar berkata...

kira.. sedap!! hehe
dyg: awu jarang,..

Baom berkata...

wah bestnye..nak jugak dowh...bagi aku satu