Ahad, 9 Januari 2011

Facebook tutup!!!!

apakah??? tidak!!!!!!! saya tidak dapat terima suma ni... biar betul.. huarrrrrgghh owh mark tolong lah..... tak dapat larr aku nak post status setiap 5 minit.  tak dapat lar aku nak kongsi soalan spot. tak dapat la nak main komen-komen... erkkk ~__~ (nampak sangat aku ketagih facebook.)

betul ka ni?? aku masuk bilik ja tadi roomate aku cakap Facebook nak tutup.. pastu pegi tengok blog-blog kawan-kawan suma cakap pasal benda ni klik ni... haish ntah la berita ni sahih atau tak.. tapi kalau pikir logik takkan la encik Mark tu bodoh sangat. kan facebook ni bisnes berjuta-juta. kalau tak mau urus pun jual ja la dengan orang lain.... google confirm mau beli... huhu... ok lah.. malas mau ulas panjang-panjang... kita tunggu ja perkembangan cerita ni.

p/s: huarrgghhhh jangan larr tutup facebook ok T__T

7 ulasan:

ab@h_Izz berkata...

takpalah tu..nnt byk lagi macam2 yg muncul...

wawabell berkata...

aku pn tbca brita ne td..c mark tu tnsion knon..tu la mo ttup fb..tgk ja la btul ka nda..

sweetgirl91 berkata...

ya ka???

dyg berkata...

mcm fake kan?

http://worldthissecond.com/wts-news/index.php/2011/01/facebook-shutting-down-rumor-goes-viral-site-said-to-be-ending-march-15-2011/

huhuhu....

SOFINAH LAMUDIN berkata...

ko sudah ketagih FB jul? aku juga! Hahahaha! apa boleh buat la kalau dia betul2 mau tutup. Ko doalah dia ubah fikiran..hahaha!

Adie berkata...

hish..apa la bang joe..false alarm..mna ada fb tutup....ceh....

Zulkifly Omar berkata...

huhu rumors jak kan...