Rabu, 24 November 2010

balik umah dah...

ok aku di labuan dah balik... feri sampai tadi jam satu... lega rasa nya... jumpa balik dengan internet tecinta.. adoiii kat kampung aku takda line broadband.. eeiiii menyakitkan hati betul.. tapi apa boleh buat.. dah kampung aku tu BUKAN WILAYAH CELCOM... terima jak la dengan hati terbuka.

hurmm kemarin aku pegi KK bawa atuk aku buat review kat hospital.. huhu.. di klinik pakar paru-paru hospital QEH... huhu after that aku sempat suruh mama aku singgah warisan square.. aku pegi Times.. hehe pegi beli novel... Percy Jackson and The Titan's Curse... huhu baru baca 3 bab... nanti aku wat review pasal buku ni...

btw masa cuti-cuti ni aku macam tak berapa nak ada mood mau layan fb atau blog.. tapi mungkin ni cuma sindrom awal-awal cuti... nanti dah bosan ngan tv mesti punya tiap-tiap jam aku online... hehe
 ok lah.. skang aku kat kedai ni... btw start esok aku hari-hari akan stay sini jaga kaunter.. hurmmm apa boleh buat.. aku ok ja.. lagi pun kat umah panas... kat sini sejuk.. hehe cuma masalahnya mau bangun pagi tu larr.. hadohh!! bah k la... nanti aku wat post g...

2 ulasan:

Baom berkata...

hahaha..suka la tu dpt main tenet balik....

Zulkifly Omar berkata...

opkos ler suka...^^